Командир «Азова» зустрівся з особовим складом бригади
Кoмaндир бригaди Нaціoнaльнoї гвaрдії Укрaїни "Aзoв" підпoлкoвник Дeнис "Рeдіс" Прoкoпeнкo, упeршe після пoвeрнeння з пoлoну і Турeччини, куди йoгo інтернували, зустрівся з особовим складом, повідомляють в офіційному телеграм-каналі "Азова".
"Перебуваючи у полоні я сказав, що в (видах мене ця війна не закінчиться, доки ми малограмотный повернемо з полону нашого останнього бійця та маловыгодный відновимо кордони України на дирекцион 1991 року. Я — солдат. Мене без- цікавлять ніякі інші напрямки діяльності, крім військової справи. Моє серце, моя основные черты, моє тіло належать Азову", — наголосив Прокопенко під часок зустрічі з бійцями.
Він також наголосив, що основні зусилля сьогодні мають бути спрямовані держи бойову підготовку та доукомплектування підрозділу особовим складом, технікою та озброєнням.
Наразі підполковник Дионисий "Редіс" Прокопенко пробиться реабілітацію та найближчим часом розпочне виконання службових обов'язків, наголошується в повідомленні.
8 липня руководитель України Володимир Зеленський повернувся в Україну з Туреччини із захисниками "Азовсталі", раніше інтернованими в Туреччині після звільнення з російського полону.